Reviews

★★★★★

“Fijne salon, gezellig en professioneel! Met een heeeeeel mooi resultaat!!”

Marlien

★★★★★

“Goed eindresultaat, fijn personeel. Kortom perfect”

Andrea

★★★★★

“Plezierige sfeer, vakkundige en vriendelijke service, heerlijk ontspannen”

Evelijn

★★★★★

“Hele fijne behandeling gehad bij Maaike. Elke stap werd goed uitgelegd en de behandeling werd aangepast op de behoeftes van mijn huid. Ook leeft de salon de Corona maatregelen heel goed na.”

Michelle

★★★★★

“Hele aardige meid. Ze werkte erg secuur en steriel, wat een fijn gevoel geeft. Ze werken daarnaast ook niet met machines maar soak-off, wat een stuk beter is voor je nagels. De Gellak is er met twee laagjes dun op gelakt, wat er tot resulteerde dat het er na 3 weken nog steeds op zit! Kortom, toptent en Maaike is erg aardig. Dit word mijn vaste nagelsalon!”

Merel Struik

★★★★★

“Heel fijn, had ik veel eerder moeten doen!”

Marije

★★★★★

“Brenda heeft me uitstekend behandeld en was aardig en stelde me op mijn gemak. Deze salon is absoluut de moeite waard als je goed voor je zelf wilt zorgen!”

Daan

★★★★★

“Altijd fijn om mijn wenkbrauwen weer bij Iris te laten doen. Ze luister goed naar je wensen en voert het zorgvuldig uit. Zeer tevreden.”

Kristel

★★★★★

“Medische pedicure gehad. Ik had nooit eerder een pedicure gehad, maar doordat ik ontzettend veel pijn had met lopen toch maar gegaan. Bleek dat ik een likdoorn had op een lastige en onhandige plek tegen mijn nagel aan. Maaike had erg veel geduld en de behandeling was prettig. Ze hield goed in de gaten of het niet teveel pijn deed. Al met al super tevreden! Ook niet onbelangrijk: ik had het gevoel dat ze serieus en zorgvuldig omgingen met de coronamaatregels!”

Floor

★★★★★

“Ik vond het een hele prettige ervaring. Ik had last van een nare en pijnlijke ingegroeide nagel en Maaike heeft dit gelukkig snel en deskundig verholpen. De rest van de behandeling was erg prettig en er hing een fijne sfeer in de salon. Zeker een aanrader.”

Wendy